E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

Events

Me rastin e ditës së Pavarësisë së Kosovës,nxënësit tanë festuan së bashku me vellezërit tanë nga Kosova.
read more
Sot, nxënësit e shkollës tonë prezantuan arritjet e tyre në programin e Cambridge Schools.Përfaqësues nga Cambridge Schools u njohën nga afër me nxënësit dhe punimet e tyre.
read more
Në ditën ndërkombëtare të Filozofisë në shkollën tonë u mbaj nje konferencë rreth të rinjve dhe raportit të tyre me median.Të ftuarit ndanë me nxënësit mendimet dhe eksperiencat e tyre 
read more
Mes emocionesh ,këngësh dhe festës shkolla TES hapi dyert këtë Shtator për më të dashurit e saj.
read more
Me rastin e festave të Nëntorit,nxënësit tanë uruan “Gëzuar Festat!”, nëpërmjet aktiviteteve të ndryshme në shkollë.
read more
Me rastin e ditës ndërkombëtare të filozofisë,u organizua në ambientet e shkollës TES, konferenca me temën “Familja dhe roli i saj ne psikologjinë e të rinjve “
read more
Me rastin e javës olimpike,në TES u organizuan veprimtari sportive duke perfshirë edhe prindërit.
read more
Me rastin e festave të 7-8 Marsit,nxënësit tanë shprehën emocionet e tyre nëpërmjet pikturave.
read more
Në muajin Shkurt patëm nderin, të kishim pranë nesh regjisorin Emond Budina.Ai na rrëfeu përshtypjet e tij mbi demokracinë,ndërrimin e sistemeve ,lirinë e individit dhe sigurisht për filmat e tij.
read more