E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

Benereta Qordja

BENERETA QORDJA

benereta
 Mësuese Biologjie

PËRSHKRIM I PËRGJITHSHËM

Nga çdo eksperiencë shkollore mund të mësojmë, mund të rritemi, mund të ndryshojmë.  Duhen respektuar të gjitha këto eksperienca , dëshira, pasione që na vijnë  dhe që ne mund t’i ndihmojmë duke dhënë fryte të dobishme për gjithësecilin. Parimi im është të vlerësoj çdo gjë  dhe të ofroj më të mirën për nxënësit.

KUALIFIKIMET DHE ARSIMIMI

  • Diplomë në Biologji, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës.
  • Master shkencor për “Arsimin e  Mesëm të lartë” , Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Universiteti i       Tiranës.
  • Diplomë Master i nivelit të dytë në “Hartim dhe menaxhim projekti”, Universiteti Mesdhetar , Tiranë.
  • Çertifikatë ndërkombëtare Cisco It Essentials.
  • Autore e disa konferencave shkencore.