E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

Blog

Me rastin e javës olimpike,në TES u organizuan veprimtari sportive duke perfshirë edhe prindërit.
read more
Me rastin e festave të 7-8 Marsit,nxënësit tanë shprehën emocionet e tyre nëpërmjet pikturave.
read more
Në muajin Shkurt patëm nderin, të kishim pranë nesh regjisorin Emond Budina.Ai na rrëfeu përshtypjet e tij mbi demokracinë,ndërrimin e sistemeve ,lirinë e individit dhe sigurisht për filmat e tij.
read more
Me anë të këtij projekti ,nxënësit tanë ndërtuan modele te ndryshme 3D.
read more
Me rastin e festave të Nëntorit,nxënësit tanë uruan “Gëzuar Festat!”, nëpërmjet aktiviteteve të ndryshme në shkollë.
read more
Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gjuhëve Evropiane, shkolla TES organizoi një leksion të hapur mbi “Diplomacinë, Artin e Komunikimit dhe Gjuhët” me Z. Mal Berisha, Diplomat karriere, ish-Ambasador i 
read more
Nxënësit realizuan një qytet të ndërtuar i gjithi me ushqime në punë në grupe dyshe duke përdorur fantazinë. Mësuam rreth të ushqyerit shëndetshëm si dhe puna në grup na mësoi 
read more
Një takim i shumëpritur! Shkolla TES ju uron suksese të gjithëve ju nxënës e mësues në vitin e ri shkollor 2020-2021. Një vit i bukur plot njohuri të reja e 
read more
Duke ndjekur me vëmendje situatën e pandemisë në vend e vecanërisht në komunitetin tonë si dhe në zbatim të udhëzimit nr 543/11, datë 21.08.2020 “Mbi kujdesin e masat anti covid-19 
read more
Kavanozi i arritjes Njohja e arritjeve personale dhe e arritjeve të të tjerëve ndihmon në ndërtimin e besimit dhe zhvendosjes së perspektivës. Gjatë gjithë javës, sfidoni familjen tuaj të pranojnë 
read more