E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

Familja në filozofi

Me rastin e ditës ndërkombëtare të filozofisë,u organizua në ambientet e shkollës TES, konferenca me temën “Familja dhe roli i saj ne psikologjinë e të rinjve “

Comments are closed.