E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

TES i kushton një kujdes të vecantë pjesmarrjes në veprimtari që nxsin punën me nxënësin dhe talentin e tyre në lëndë të vecanta. Shkolla zhvillon cdo javë orë shtesë në përgatitjen e nxënësve për konkurim në olimpiada kombëtare (Matematikë, Fizikë, Kimi, Biologji, Informatikë, Letersi, Histori, Gjeografi) dhe ndërkombëtare ((Kangaroo, Hipo, International Public Speaking Competition, Olimpiada Britanike e Biologjisë). Në mbështetje të zhvillimit intelektual të nxënësve në shkollë funksionojnë edhe klubet e mendimit kreativ, debatit, pikturës, pianos, kitarës, teatrit, sportit, informatikës.