E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

Dita e parë e shkollës

Mes emocionesh ,këngësh dhe festës shkolla TES hapi dyert këtë Shtator për më të dashurit e saj.

Comments are closed.