E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

APLIKIMI PER MESUES

VENDE TE REJA PUNE SI MESUESE NE TES

Përgatitjet për vitin e ri shkollor kanë nisur dhe Green Education Albania vazhdon me procesin e punësimit të mësuesve të apasionuar pas mësimdhënies dhe që janë të gatshëm të kultivojnë vlera në brezat e rinj.

1.Dërgoni CV-në tuaj në emailin e poshtëshënuar.

2. Në subjektin e email ju lutemi shënoni [Emër Mbiemër – Pozicioni për të cilin aplikoni]

3.Emërtoni dokumentin e CV-së tuaj sipas formatit [ Emër Mbiemër – pozicioni për të cilin aplikoni]

4. Nëse keni pyetje telefononi në numrin e dhënë.

5. Pranohen aplikime deri në datë 31 Maj 2020

BASHKOJU EKIPIT TE TES

email : hr@gea.edu.al

tel: +355697014290