E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

CAMBRIDGE DAY

Sot, nxënësit e shkollës tonë prezantuan arritjet e tyre në programin e Cambridge Schools.Përfaqësues nga Cambridge Schools u njohën nga afër me nxënësit dhe punimet e tyre.

Comments are closed.