E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

Author: admin

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gjuhëve Evropiane, shkolla TES organizoi një leksion të hapur mbi “Diplomacinë, Artin e Komunikimit dhe Gjuhët” me Z. Mal Berisha, Diplomat karriere, ish-Ambasador i 
read more
Nxënësit realizuan një qytet të ndërtuar i gjithi me ushqime në punë në grupe dyshe duke përdorur fantazinë. Mësuam rreth të ushqyerit shëndetshëm si dhe puna në grup na mësoi 
read more
Një takim i shumëpritur! Shkolla TES ju uron suksese të gjithëve ju nxënës e mësues në vitin e ri shkollor 2020-2021. Një vit i bukur plot njohuri të reja e 
read more
Duke ndjekur me vëmendje situatën e pandemisë në vend e vecanërisht në komunitetin tonë si dhe në zbatim të udhëzimit nr 543/11, datë 21.08.2020 “Mbi kujdesin e masat anti covid-19 
read more
Kavanozi i arritjes Njohja e arritjeve personale dhe e arritjeve të të tjerëve ndihmon në ndërtimin e besimit dhe zhvendosjes së perspektivës. Gjatë gjithë javës, sfidoni familjen tuaj të pranojnë 
read more
Dita nis me udhëtimin drejt shkollës me linjat tona të dedikuara të transportit. 08:00 Mbërrijmë në shkollë. 08:00 – 08:30 Konsumojmë ushqimin e gatuar për vaktin e mëngjesit. 08:30 – 
read more
– Staf i kualifikuar dhe me përgjegjshmëri të lartë në punë. – Mësimdhënie e ndërthurur me metoda bashkëkohore dhe teknologjinë e fjalës së fundit. – Mësim i gjuhës angleze që 
read more
Me rastin 7-8 Marsit nxënësit e shkollës TES zhvilluan një aktivitet festiv. Ata kishin përgatitur recitime, pjesë teatrale, këngë e kërcime. Interpretimet e tyre i ndoqën dhe prindërit që ishin 
read more
Me rastin e festave të nëntorit nxënësit e shkollës TES zhvilluan një koncert festiv. Ata kishin përgatitur recitime, këngë, valle, pjesë teatrale etj.Pjesë interesante e aktivitetit ishte ekspozita me punimet 
read more