E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

APLIKIMET

APLIKIMI ONLINE PER KLASEN 6

TES ka hapur regjistrimet për konkursin e pranimit në klasën e 6-të për vitin shkollor 2020 – 2021. Ky formular mund të plotësohet nga të gjithë nxënësit e klasave të pesta të interesuar për të vazhduar studimet e tyre në shkollën tonë

APLIKIMI ONLINE PER KALSEN 10

TES ka hapur regjistrimet për konkursin e pranimit në klasën e 10-të për vitin shkollor 2020 – 2021. Ky formular mund të plotësohet nga të gjithë nxënësit e klasave të nënta të interesuar për të vazhduar studimet e tyre në shkollën tonë

APLIKIMI ONLINE PER KLASAT 11-12

TES ka hapur regjistrimet për konkursin e pranimit në klasën e 11-të dhe 12-të për vitin shkollor 2020 – 2021. Ky formular mund të plotësohet nga të gjithë nxënësit e interesuar për të vazhduar studimet e tyre në shkollën tonë

APLIKIMI PER MESUES

Përgatitjet për vitin e ri shkollor kanë nisur dhe Green Education Albania vazhdon me procesin e punësimit të mësuesve të apasionuar pas mësimdhënies dhe që janë të gatshëm të kultivojnë vlera në brezat e rinj