E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

APLIKO PËR KLASËN 6-9

Regjistrimi për provimin e pranimit

Pse TES ?

Programi mësimor udhëhiqet nga ekspertët më të mirë të arsimit.

Mësuesit janë modeli më i arrirë në punën me nxënësin dhe përkrahjen e vazhdueshme.

Edukimi i vlerave tek nxënësit është prioritet. Ne kujdesemi për t’i bërë qytetarë të një shoqërie të denjë.

Nxënësi ndjek hap pas hapi zhvillimin e teknologjisë dhe i mundësohet të thellojë njohuritë e tij.

Veprimtaritë jashtë kurrikulare aktivizojnë dëshirat dhe prirjet e nxënësve duke i udhëzuar drejt të ardhmes më të sigurtë.

Prindërit janë partnerët më të mirë që na ndihmojnë dhe na mbështesin me ide dhe projekte të vyera.

Aplikoni tani !

TES ka hapur regjistrimet për ciklin e mesëm të ulët për vitin shkollor 2024 – 2025.

Provimi i pranimit zhvillohet çdo ditë pranë ambjenteve të shkollës tonë.

Ky provim është pa pagesë dhe ju mundëson të interesuarve të regjistrohen në shkollën TES.

Pasi plotësoni formularin ne do ju dërgojmë një email konfirmimi në adresën tuaj të email.

Mund të ndodhë që emaili i konfirmimit të përfundojë në dosjen Spam (Junk). Për këtë arsye ju lutemi kontrolloni ate dosje në rast se nuk e merrni emailin e konfirmimit në inbox.

Konform rregullave të GDPR, shkolla TES garanton që të dhënat nga ky formular do të përdoren vetëm për procesin e regjistrimit dhe organizimit të provimit të pranimit.

Formulari online

Aplikimi cikli i mesëm i ulët
Gjinia: *
Klasa *