E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

Cambridge School

Shkolla TES, në vitin shkollor 2024-2025 ofron hap për herë të parë klasa me programe ndërkombëtare (Klasa 1 – 6-10) ku mësimi në lëndët kryesore zhvillohet në gjuhën angleze, licensuar nga Cambridge Internacional School   dhe miratuar nga Ministria e Arsimit dhe Sportit.