E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

Klikoni për të mesuar më shumë rreth shkollës TES

TES

TE VINI NE

PSE DUHET

Mesoni arsyet pse TES eshte zgjedhja juaj

Na kontaktoni

Klikoni për të mesuar më shumë rreth shkollës TES

Klikoni për të mesuar më shumë rreth shkollës TES

EDUKIMI

Një ndërthurje e kurrikulave të plotësuara dhe të integruara me metodologjitë bashkëkohore dhe interaktive.

STAFI

Stafi TES përbëhet nga mësues me përvojë në fushën e arsimit, të kualifikuar, me përgjegjshmëri e pasion.

SHËRBIMET

Shërbimet në TES garantojnë kujdesin e duhur dhe komfort maksimal

MJEDISET

Karakterizohen nga standarde bashkëkohore dhe cilësi maksimale për mbarëvajtjen e mësimit.

AFTERSCHOOL

Afterschool në TES ofron një ambient dhe hapësirë të sigurtë për fëmijët, duke përfshirë përkujdesjen dhe zhvillimin e tyre fizik, emocional dhe mendor.

PROJEKTE

Projekte në grup që nxisin kreativitetin dhe promovon idetë e reja të  nxënësit.
REGJISTROHU TANI

PSE TES?

Programi mësimor udhëhiqet nga ekspertë të arsimit.

Mësuesit janë modeli më i arrirë në punën me nxënësin dhe përkrahjen e vazhdueshme

Edukimi i vlerave tek nxënësit është prioritet. Ne kujdesemi për t’i bërë qytetarë të denjë të shoqërisë.

Nxënësit i mundësohet të thellojë njohuritë në zhvillimet teknologjike

Veprimtaritë jashtë kurrikulare aktivizojnë dëshirat dhe prirjet e nxënësve duke i udhëzuar drejt të ardhmes më të sigurtë.

TES

PARASHKOLLORI
Programi i arsimit parashkollor përmban njohuri, shkathtësi, vlera dhe qëndrime të diktuara nga treguesit e standardeve të zhvillimit të fëmijës.
SHKOLLA 9-VJEÇARE
Në arsimin 9-vjecar, përvojat mësimore i shërbejnë përshtatjes së fëmijëve me të nxënit nëpërmjet lojës, punës, mësimit.
SHKOLLA E MESME
Arsimi i mesëm i lartë bazohet në një proces të përvetësimit të dijeve ,zhvillimit të njohurive, shkathtësive dhe qëndrimeve te vlerave

POSTIMET E FUNDIT

"Sport"- Are you ready?GO!

Me rastin e javës olimpike,në TES u organizuan veprimtari sportive duke perfshirë edhe prindërit.


Ekspozitë për 7-8 Marsin

Me rastin e festave të 7-8 Marsit,nxënësit tanë shprehën emocionet e tyre nëpërmjet pikturave.


Një plan regjisori

Në muajin Shkurt patëm nderin, të kishim pranë nesh regjisorin Emond Budina.Ai na rrëfeu përshtypjet…


0

NXËNËS

0

KLASA

0

STAF

0

SIPËRFAQE

Adresa

Rr. Bashkim Shkurti,

Nd 1, Mëzes, Kashar,

1050, Albania

Kontakt

+355 69 37 00 037
sekretaria@gea.edu.al

Orari zyrtar

E Hënë – E Premte

8.00 am – 4.00 pm

NA KONTAKTONI

© Tomorrow's Education System • Rr.Bashkim Shkurti • Tel: +355 69 37 00 037