E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

Media dhe të rinjtë

Në ditën ndërkombëtare të Filozofisë në shkollën tonë u mbaj nje konferencë rreth të rinjve dhe raportit të tyre me median.Të ftuarit ndanë me nxënësit mendimet dhe eksperiencat e tyre personale rreth kësaj teme mjaft të ndjeshme.

Comments are closed.