E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

ARSIMI 9-VJECAR

Programi i arsimit 9-vjecar përmban njohuri, shkathtësi, vlera dhe qëndrime të diktuara

61291088_442506309909852_3464028052076363776_n

Arsimi 9-Vjecar

Aplikoni online per ciklin 9-vjecar

Pse TES?

Edukimi në TES është një proces i ekuilibruar në të gjitha dimensionet, duke kombinuar edukimin intelektual, fizik, qytetar dhe emocional nga klasa e 1-rë deri në të 12-të.

AFTERSCHOOL

Afterschool në TES ofron një ambient dhe hapësirë të sigurtë për fëmijët, duke përfshirë përkujdesjen dhe zhvillimin e tyre fizik, emocional dhe mendor.

Afterschool

Synon kontributin në përmirësimin

e procesit edukativ

Fushat e edukimit në të cilat fokusohet programi i afterschool në TES: Gjuhët dhe komunikimi,
Shkencat dhe teknologjia, Qytetaria dhe mjedisi

INFORMACION

Te dhenat dhe infomacionet rreth ciklit 9-vjecar

Mosha : 6-9 Vjec

Nr nxenes: 10 nxenes

Disponibel: Cdo Vit

Kohezgjatja e mesimit: 45 minuta

LENDET

GJUHET DHE KOMUNIKIMI

English opens many doors in life and can be your route to a successful future.

SHOQERIA DHE MJEDISI

Understanding of the world develops as children take notice of everything.

MATEMATIKA

English opens many doors in life and can be your route to a successful future.

ARTET

English opens many doors in life and can be your route to a successful future.

SHKENCAT E NATYRES

English opens many doors in life and can be your route to a successful future.

EDUKIMI FIZIK

As babies move through their first attempts at communication amazing things.

PYETJE DHE PERGJIGJE

Why do you need my credit card info?

Magna est consectetur interdum modest dictum. Curabitur est faucibus, malesuada esttincidunt etos et mauris, nunc a libero govum est cuprum suspendisse.

What payment options do you accept?

The upcoming budget for the Chicago Public Schools will rely on $500 million in yet-to-be-enacted pension savings by Illinois, school officials said on Monday.

When will my card be charged?

When looking for home care and caregivers in Sun City, Surprise, El Mirage, Peoria & Phoenix Arizona Senior Care understands receiving quality personal care is a top priority.

Can I change my plan?

Empty section. Edit page to add content here.

Learn from AJAX Pro

Magna est consectetur interdum modest dictum. Curabitur est faucibus, malesuada esttincidunt etos et mauris, nunc a libero govum est cuprum suspendisse.

Learn from 3D Pro

The upcoming budget for the Chicago Public Schools will rely on $500 million in yet-to-be-enacted pension savings by Illinois, school officials said on Monday.

Learn from Photoshop Pro

When looking for home care and caregivers in Sun City, Surprise, El Mirage, Peoria & Phoenix Arizona Senior Care understands receiving quality personal care is a top priority.

Learn from Drawing Pro

Empty section. Edit page to add content here.