E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

Një plan regjisori

Në muajin Shkurt patëm nderin, të kishim pranë nesh regjisorin Emond Budina.Ai na rrëfeu përshtypjet e tij mbi demokracinë,ndërrimin e sistemeve ,lirinë e individit dhe sigurisht për filmat e tij.

Comments are closed.