E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

FLORA OSMANAJ

FLORA OSMANAJ

PËRSHKRIM I PËRGJITHSHËM

Ka nje pervoje pune si mesuese e ciklit fillor per 12 vite nga te cilat 5 vite ne Permet ne shkolle shteterore dhe 7 vite ne Tirane ,ne arsimin privat. Mesimdhenie profesionale dhe gjithmone ne kerkim te metodave dhe teknologjive te reja.E afte per zgjidhjen e problemeve, komunikuese
dhe bashkepunuese. Buzeqeshja e femijeve me jep jete ndaj dhe punoj me pasion.Pikesynimi im eshte krijimi i nje atmosfere te ngrohte,miqesore e gjitheperfshirese brenda klases.

KUALIFIKIMET DHE ARSIMIMI

Fakultetin e Shkencave te Edukimit,prane Universiteti ”Eqrem Cabej”, Gjirokaster, dega Cikel i Ulet (1999-2004).Shkallen e trete te kualifikimit te mesuesit. Njohese e mire e gjuhes angleze.Ka marre pjese ne shume trajnime qe lidhen me mesimdhenien ,ku edhe eshte certifikuar. E sapo certifikuar edhe si Mesues Digjital.

PSE TES? - Fjala e Mësuesit

TES sepse është një shkollë e re por që synon shumë larg.

Aty do të gjeni  edukim, arsimim,disiplinë,argetim,higjienë,siguri.

Një shkollë që i qëndron fort  vlerave , aty  ku dija ka hedhur rrënjë , ku besimi të kthehet në siguri.

Një staf mësimdhënës me përvojë,të kualifikuar dhe tepër bashkëpunues.

Mësimdhënie e ndërthurur me metoda bashkëkohore.

Infrastrukture moderne,ambjente komode ,kushte shumë  të mira  për zhvillimin e procesit mësimor dhe edukativ,  i  pajisur me laboratorë dhe mjete didaktike për cdo fushë të dijes.

Kontakto mësuese Florën

    Your Email (required)

    Your Message