E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

Qyteti i ushqimeve

Nxënësit realizuan një qytet të ndërtuar i gjithi me ushqime në punë në grupe dyshe duke përdorur fantazinë.

Mësuam rreth të ushqyerit shëndetshëm si dhe puna në grup na mësoi të pranojmë mendimet e argumentuara të njëri-tjetrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *