E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

Dita e parë e shkollës në TES

Një takim i shumëpritur! Shkolla TES ju uron suksese të gjithëve ju nxënës e mësues në vitin e ri shkollor 2020-2021. Një vit i bukur plot njohuri të reja e argëtim na pret në shkollën TES!

Një emocion akoma më i veçantë për vogëlushët tanë që ulen për herë të parë në bangat e shkollës.

Edukimi, siguria dhe mirëqënia e nxënësve është prioritet për ne. Kujdesemi që të kemi fëmijë të lumtur në shkollën TES.

Comments are closed.