E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

Leksion i hapur me Z. Mal Berisha

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gjuhëve Evropiane, shkolla TES organizoi një leksion të hapur mbi “Diplomacinë, Artin e Komunikimit dhe Gjuhët” me Z. Mal Berisha, Diplomat karriere, ish-Ambasador i Shqipërisë në Turqi, Irlandë dhe Mbretërinë e Bashkuar, shkrimtar dhe autor i shumë librave të rëndësishëm në fushën e historisë, diplomacisë dhe kulturës.

Comments are closed.