E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

Një ditë në TES

Dita nis me udhëtimin drejt shkollës me linjat tona të dedikuara të transportit.

08:00 Mbërrijmë në shkollë.

08:00 – 08:30 Konsumojmë ushqimin e gatuar për vaktin e mëngjesit.

08:30 – 10:55 Zhvillohen 3 orët e para të mësimit.

10:55 – 11:15 Pushim i gjatë ku konsumojmë fruta si mesvakt.

11:15 – 13:40 Zhvillohen 3 orët e fundit të mësimit.

13:40 – 14:10 Konsumojmë ushqimin e gatuar për vaktin e drekës.

14:15 – 15:00 Orë studimi nën mbikëqyrjen e mësuesit kujdestar.

15:00 – 16:00 Veprimtari edukative multidimensionale të konceptuara dhe zhvilluara nëpërmjet edukimit jo-formal.

Një orë mësimore zgjat 45 minuta.

Pushimi midis orëve zgjat 5 minuta.

Pushimi i gjatë zgjat 20 minuta

Eja në TES

Tomorrow’s Education System ~ Për një të ardhme më të mirë!

Email : sekretaria@gea.edu.al
Cel: +355693700037

TES ndodhet në rrugën “Bashkim Shkurti”, autostrada Tiranë-Durrës, pranë kompanisë Coca-Cola.

Comments are closed.