E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

PSE DUHET TE VINI NE TES

– Staf i kualifikuar dhe me përgjegjshmëri të lartë në punë.

– Mësimdhënie e ndërthurur me metoda bashkëkohore dhe teknologjinë e fjalës së fundit.

– Mësim i gjuhës angleze që zhvillohet 5 herë në javë, nisur nga klasa e parë dhe gjuha e huaj e dytë me mundësi zgjedhje.

– Afterschool (Edukim pas shkolle), si një shërbim i diferencuar që plotëson procesin e edukimit, zhvillon aftësi sociale, zbulon talentet    dhe nxit kreativitetin.

– Laboratore dhe mjete didaktike të veçanta për çdo fushë dije (profesionale, shkencore dhe i gjuhëve të huaja).


Comments are closed.