E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

FESTOJME 7-8 MARSIN

Me rastin 7-8 Marsit nxënësit e shkollës TES zhvilluan një aktivitet festiv. Ata kishin përgatitur recitime, pjesë teatrale, këngë e kërcime. Interpretimet e tyre i ndoqën dhe prindërit që ishin të pranishëm në aktivitet. Një surprizë e bukur për mësueset dhe për nënat ishte një videomesazh dedikuar festës së tyre duke ju shprehur dashurinë dhe mirënjohjen. Nxënësit sollën një atmosferë të këndshme te të gjithë të ftuarit.

Previous

Comments are closed.