E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

DORINA ÇELA

dorina cela
 Psikologe

PËRSHKRIM I PËRGJITHSHËM

Në punën time merr rëndësi të veçantë vlerësimi i mekanizmave që kushtëzojnë reagimet e ndryshme sociale, afektive në fushën e sjelljes individuale e në raportet sociale. Unë kontribuoj për të siguruar një mjedis të shëndetshëm social-emocional. Parësore është të ndjerit të pranuar e të barabartë. Nxënësit janë fokusi i punës simë duke i asistuar me këshillime për situatat e jetës shkollore.

KUALIFIKIMET DHE ARSIMIMI

  • Diplomë Bachelor ne degën “Psikolog i përgjithshëm” ,Fakulteti i Shkencave Sociale ,Universiteti “Albanian University”,Tiranë.
  • Master profesional “Psikolog shkollor”, me titullin “Nxënës i ekselencës”, Universiteti “Albanian University”,Tiranë.
  • Certifikuar në trajnimet me tema: “Psikologji këshillimi”, “Transmetimi ndërbrezor i traumës”, “Dosja e psikologut shkollor”.
  • Eksperiencë disa vjeçare ne arsim.