E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

TARIFAT VJETORE NË TES

0
KLASA I-V
0
KLASA VI-IX
0
KLASA X-XII

POLITIKAT FINANCIARE

 • Shkolla TES ofron 5% ulje të pagesës totale vjetore per nxënësit që vijnë në grupe prej 5 apo më shumë persona.
 • Për familjet të cilat do të regjistrojnë më shumë se një fëmijë në shkollën tonë, politika e çmimit është e tillë:
 • Fëmija i parë konsiderohet me pagesë të plotë
 • Fëmija tjetër përfiton 10% ulje nga tarifa baze
 • Zbritja nuk aplikohet mbi paketën opsionale , zbritja mbetet e zbatueshme për aq kohë sa fëmijët janë së bashku në shkollë.
 • Për fëmijët që regjistrohen në klasë të parë dhe kanë ndjekur kopshtin “Bletëzat” aplikohet një zbritje prej 10 %.
 • Në TES, kategoria e nxënësve ekselentë ka një vëmendje të veçantë për sa u përket politikave të çmimit. Në nxënësit ekselentë do të përfshihen:
 • Nxenes fitues olimpiadash kombetare nga klasa VI-XII
  Vendi i pare me burse 100 %
  Vendi i dyte me burse  75 %
  Vendi i trete me burse 50 %
 • Nxënës që regjistrohen në klasën e dhjetë me mesatare mbi 9.5 dhe që janë fitues të testit të organizuar nga shkolla TES. Sipas rezultateve bursa do të jetë 25-100%
 • Institucioni arsimor gëzon të drejtën të bëjë ulje specifike në rastet që lidhen me kontribute speciale ndaj shkollës, për arsye humanitare, ose raste të tjera në përputhje me Politikat e Shkollës, rregullat e brendshme, dhe në përputhje të plotë me vizionin e saj.

PAKETAT FINANCIARE

KLASA I-V

370.000 ALL

TARIFE REGJISTRIMI – 20.000 ALL

EDUKIM BAZE – 280.000 ALL

LIBRAT E GJUHEVE TE HUAJA  – 10.000 ALL

TRANSPORT – 60.000 ALL

Shenim: Transporti Fushe-Kruje  –  65.000 ALL

 

Klube ekstra me pagese sipas interesave te prinderve dhe nxenesve.

KLASA VI-IX

400.000 ALL

TARIFE REGJISTRIMI – 20.000 ALL

EDUKIM BAZE – 310.000 ALL

LIBRAT E GJUHEVE TE HUAJA  – 10.000 ALL

TRANSPORT – 60.000 ALL

Shenim: Transporti Fushe-Kruje  –  65.000 ALL

 

Klube ekstra me pagese sipas interesave te prinderve dhe nxenesve.

KLASA X-XII

460.000 ALL

TARIFE REGJISTRIMI – 20.000 ALL

EDUKIM BAZE – 380.000 ALL

TRANSPORT – 60.000 ALL

Shenim: Transporti Fushe-Kruje  –  65.000 ALL

 

Klube ekstra me pagese sipas interesave te prinderve dhe nxenesve.