E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

SONILA MEHMETI

Mësuese Arti Pamor

PËRSHKRIM I PËRGJITHSHËM

Mësuese e Artit Pamor
Pjesëmarrëse dhe fituese çmimesh në ekspozita të ndryshme në rang vendi,
Fituese e vendit të parë ne Ekspozitën e të rinjve "Apolonia Exhibition&quote.

KUALIFIKIMET DHE ARSIMIMI

Mbaruar studimet e larta në “Akademin e Arteve të Bukura” 2007-2011
Dega PIKTURË | Titulli PIKTORE
E diplomuar në degën Visual Design & Marketing, 2016

PSE TES?- Fjala e Mësuesit

Misioni në TES është të edukojë, të formojë nxënës, për t’i bërë qytetarë të denjë të shoqërisë.

Në shkollën TES kurikulat mbështeten në procese të cilat nxisin modelet praktike, kreativitetin dhe mendimin e lirë.

Metodologjitë janë të lidhura me teknika që nxisin punën individuale dhe punën në grup, punën me projekte dhe atë publikuese.

Një ndër synimet prioritare është edhe mbështetja e talenteve.

Ky mision mund të jetësohet duke fituar më të mirën nga historia dje, nga ajo që kemi sot dhe nga ajo që duam nesër.

Kontakto mësuese Sonilën

    Your Email (required)

    Your Message