E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

ORILDA KALAMI

orilda kalami
Mësuese e Sociologjisë dhe Filozofisë

PËRSHKRIM I PËRGJITHSHËM

Mes nxënësit e mësuesit krijohet një botë e vogël, një marrëdhënie e bukur, që pasurohet çdo ditë. Me entuziazëm, komunikim, mbështetje dhe këmbëngulje, kapërcejmë edhe kufinjtë e së pamundurës për të arritur objektivin final në mësime, konkurse dhe aktivitete të tjera në shkollë e jashtë saj. Në këtë proçes edukimi ju ftoj të ecim bashkë në trenin e ëndrrave, të punës, studimit dhe argëtimit, për të formuar së bashku qytetarin e së ardhmes, atë që do të bëjë nesër Shqipërinë e bukur.

KUALIFIKIMET DHE ARSIMIMI

  • Diplomuar në degën Filozofi-Sociologji me titullin “Sociologe”,Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Shkencave Sociale
  • Master Shkencor në Sociologji, Departamenti Filozofi- Sociologji, Universiteti i Tiranës
  • Kualifikimi: Kategoria II – Mësues specialist.
  • Certifikuar në trajnime të ndryshme me tema mbi psikologjine e nxënësve
  • Eksperience 18 vjecare ne arsim.
  • Certifikuar nga Junior Achievement of Albania për modulet “Shoqëritë e Nxënësve”, “Drejtues për një Ditë”, “Aftësi për Sukses”
  • Çmim për inkurajimin e maturantëve për të marrë pjesë në Konkursin Kombëtar “Sipërmarrësit e së nesërmes” nga Tirana Business University.