E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

Marinela Marku

MARINELA MARKU

marinela marku
Mësuese e Gjuhës Angleze

PËRSHKRIM I PËRGJITHSHËM

Përvojë 6-vjeçare në mësimdhënie në arsimin parauniversitar. Përgatitje për provimet IELTS, TOEFL, TOEIC. Përveç gjuhës angleze zotëroj gjuhën frënge dhe italiane.Përpiqem të kem etikë në punë dhe jo vetëm të jap mësim, por të krijoj kushtet që nxënësit të mësojnë vetë. Aftësi të shkëlqyera komunikimi në të folur dhe në të shkruar. Aftësi krijuese dhe ide për planifikimin e mësimeve praktike, interesante dhe motivuese. Aftësi të shkëlqyera planifikimi dhe organizimi si dhe kërkuese në metoda të reja në mësimdhënie.

KUALIFIKIMET DHE ARSIMIMI

  • Universiteti “Aleksander Moisiu”, Durrës, Gjuhë Angleze.
  • Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Gjihëve të Huaja, Master I shkencave në mësuesi I Gjuhës Angleze për Arsimin e mesëm të lartë.
  • Design Thinking Accelerator-Innovate and Grow For the successful completion of Design Thinking Innovation, Faculty of Foreign Languages, 3 Mars , 2016
  • Media dhe Të folurit në publik, Projekti “Të rrugëtojmë së bashku drejt proceseve vendim-marrëse 2013” OLOF PALME, CSDC