E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

Luljeta Basha

LULJETA BASHA

luljeta-basha
  Drejtoreshë

PËRSHKRIM I PËRGJITHSHËM

Mësimdhënia është nga profesionet më të çmuara dhe më të  dobishme për shoqërinë , që ka ndikimin më të madh në të mirën  e përbashkët.

Më pëlqen të punoj  me fëmijët  të cilët kanë një botë të  brendshme shumë  të  bukur, e cila ka nevojë që të edukohet dhe pasurohet. Kjo është ajo që e bën profesionin tim  të mrekullueshëm.

 

KUALIFIKIMET DHE ARSIMIMI

  • Diplomë në Matematikë, Fakulteti Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës
  • Shkollë pas universitare për Matematikë, Fakulteti Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës
  • Diplomë Master i nivelit të dytë në “Ekonomi dhe zhvillim i qëndrueshëm”, Universitetit   Europian Tiranë
  • Kualifikimi: Kategoria I.
  • Eksperiencë 20 vjeçare   në drejtimin e shkollës.
  • Autore e disa librave shkollorë  për matematikën .