E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

EVA RAKA

Mësuese e Arsimit Fillor

PËRSHKRIM I PËRGJITHSHËM

Eva Raka ështe mesuese e Ciklit te Ulët, me një përvojë pune 15-vjeçare në arsimin privat. Është përherë në kërkim dhe në zbatim të metodave dhe teknologjive të reja të mesimdhënies.

KUALIFIKIMET DHE ARSIMIMI

  • Ka perfunduar studimet e larta në degën Cikel i Ulët ne universitetin “Fan S. Noli”, Korçë.
  • Është trajnuar dhe çertifikuar vazhdimisht për një zhvillim të mëtejshem profesional.
  • Titulli i kualifikimit: Mësues specialist.

PSE TES?- Fjala e Mësuesit

Shkolla “Tomorrow’s Education System” është vendi i dihur për të mbërritur në majat e suksesit.

Është një nga shkollat më prestigjoze ku nxënësit edukohen nga kopshti e deri në gjimnaz, ku aplikohen kurrikulat më të mira nga mësues pofesionistë, të kualifikuar dhe trajnuar në vazhdimësi.

Programi mësimor vendos në qendër nxënësin. Gjithashtu aktivitetet kulturore e sportive të cilat zbulojnë e zhvillojnë talentin e fëmijëve në të gjitha fushat, janë përherë të pranishme.

Shkolla përdor teknologji të shtrirë në mësimdhënie me metodat më bashkëkohore.

TES për një të ardhme plot mundësi!

Kontakto mësuese Evën

    Your Email (required)

    Your Message