E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

ETLEVA MERKO

etleva merko
 Mësues e Arsimit Fillor

PËRSHKRIM I PËRGJITHSHËM

Mësimdhënia është një nderthurje objektivash ku në qendër të piramidës është nxënësi . Mësuesit e mirë mbahen mend kur kanë ndikuar  për pozitivisht në jetën dhe personalitetin e çdo nxënësi . Janë ata që kanë besuar tek ty dhe aftësitë e tua, duke ndikuar kështu në rritjen personale. Mësuesit e mirë ndikojnë me dijen e tyre, por mbi të gjitha me personalitetin që kanë. Të jesh mësuese  do të thotë të mos ndalesh kurrë së mësuari dhe motivuari brezat e ardhshëm për të qenë qytetarë të denjë të këtij vendi.

KUALIFIKIMET DHE ARSIMIMI

  • Diplomuar në degën “Cikël i Ulët”,Fakulteti i Mësuesisë ,Universiteti “Eqerem Çabej”,Gjirokastër.
  • Master Profesional ,dega “Qeverisje dhe Administrim Publik”,Universiteti “Albanian University”.Tiranë
  • Master shkencor,dega “Administrim Publik”, Universiteti “Albanian University”.Tiranë.
  • Titulli i kualifikimit: Kategoria e tretë – “Mësues i kualifikuar”.
  • Certifikuar në mënyrë koherente dhe të vazhdueshme në trajnime të ndryshme të cilat lidhen me anën profesionale.