E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

ENDRI LLAHA

endri llaha
 Mësues Muzike

PËRSHKRIM I PËRGJITHSHËM

Si mësues muzike,përpiqem që orët e mësimit të jenë zbavitëse dhe njekohësiht impenjative.Fëmijët fshehin shumë talente dhe ështe detyra jonë të zbulojmë më shumë nga bota e tyre. Muzika nxjerr në pah tek nxënësit,emocionet e tyre,ndjenjat , karakterin  dhe pse jo një artist të klasit botëror.

 

KUALIFIKIMET DHE ARSIMIMI

  • Diplomuar në degën “Oboe”,Fakulteti i Muzikës , Universiteti i Arteve,Tiranë.
  • Master në Mësuesi,dega “Didaktikë mësimore”, Universiteti i Tiranës.