E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

ELENA MIHAL

elena mihal
Mësuese e Historisë

PËRSHKRIM I PËRGJITHSHËM

Pasioni im për historinë ka filluar qysh kur kam qënë në bankat e shkollës fillore.

Motivimin, frymëzimin për lëndën dhe arsimin ma kanë ushqyer mësuesit e mi të nderuar ndër vite. Synimi dhe dëshira ime është që, nëpërmjet punës sime t’a përçoj këtë pasion tek nxënësit e mi. Orët e mia të mësimit janë gjithmonë të gjalla, të mbushura me aktivitete të këndshme. Unë përdor metodologji të ndryshme mësimore, për të zbatuar kompetencat lëndore. Historia bëhet më atraktive nëpërmjet videove, fotografive dhe metodave hulumtuese.

Komunikimi, mbështetja, dhe motivimi janë parimet që më udhëheqin gjatë punës sime.

Mësojmë të shkuarën, për një të ardhme më të mirë!

 

KUALIFIKIMET DHE ARSIMIMI

  • Dega : Histori-Gjeografi Universiteti “Fan Noli” , Korçë
  • Master në mësuesi për Arsimin e Mesëm të Lartë, Universiteti i Tiranës.
  • E liçensuar për profesionin e mësuesit Histori-Gjeografi