E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

DRITA MUSABELLIU

Mësuese e Gjuhës Angleze

PËRSHKRIM I PËRGJITHSHËM

Empatia është pika ime më e fortë gjatë procesit mësimor. Nëpërmjet zhvillimit të empatisë nxënësit ndjehen të motivuar, të kuptuar dhe të ndërgjegjësuar.Duke përdorur aftësitë e duhura të komunikimit, nxënësit arrijnë të kalojnë pengesat, veshtirësitë, të plotësojnë punën dhe të realizojnë gjëra të mëdha.

Kultivimi i një ambienti inkurajues është një tjetër element I rëndësishëm në profesionin tim, sepse i ndihmon nxënësit të kenë besim në aftësitë dhe potencialin e tyre të vërtetë.

 

KUALIFIKIMET DHE ARSIMIMI

  • Diplomuar në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, dega Anglisht.
  • Mësuese e kualifikuar e gjuhës angleze që nga viti 2010.
  • E çertifikuar dhe e trajnuar në vazhdimësi për metodat më të fundit të mësimdhënies.
  • Njohëse shumë e mirë dhe e çertifikuar për gjuhën italiane dhe spanjolle.