E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

DONIKA KËRÇISHTA

Sekretare

PËRSHKRIM I PËRGJITHSHËM

pershkrim i pergjithshem/ pershkrim i pergjithshem/ pershkrim i pergjithshem/

KUALIFIKIMET DHE ARSIMIMI

arsimi/arsimi/arsimi

PSE TES?

pse tes/pse tes/ pse tes/pse tes

Kontakto Donikën

    Your Email (required)

    Your Message