E Shtunë 08:00-12:00 - E Dielë : Pushim

Hën - Pre 8.00 - 16.00

Telefononi +355 69 37 00 037

 

ADELA BONJAKU

adela bonjaku
Mësuese e ciklit të Ulët

PËRSHKRIM I PËRGJITHSHËM

Të edukosh dhe të përcjellësh dije është detyra më e rëndësishme e një mësuesi.Qëllimi kryesor i imi është që dijet dhe edukimin ta përcjell me anë të metodave argëtuese dhe interaktive.Zhvillimi i kompetencave të komunikimit është baza e ndërtimit të marrëdhënieve njerëzore.Pikërisht për këtë gjë kujdesem në mënyrë të vecantë për ta zhvilluar atë,që të kultivojmë tek brezat e rinj edukim dhe dije.

 

KUALIFIKIMET DHE ARSIMIMI

  • Diplomuar ne universitetin ″Luigj Gurakuqi″ për mesuese e ciklit të ulët.
  • Master profesional didaktik në universitetin ″Aleksandër Moisiu″.
  • Kam njohje dhe përvetësim të mirë në gjuhën angleze si dhe trajnime të ndryshme me të huaj dhë vendas për zhvillimin profesional.